Информационен център на Министерство на oтбраната

По инициатива на командира на Съвместното командване на специалните операции представители на футболен клуб ЦСКА се срещнаха с футболистите на ФК „Бенковски“

По инициатива на командира на Съвместното командване на специалните операции представители на футболен клуб ЦСКА се срещнаха с футболистите на ФК „Бенковски“

По инициатива на командира на Съвместното командване на специалните операции (СКСО) генерал-майор Явор Матеев на 15 май представители на ръководството на футболен клуб ЦСКА се срещнаха с футболистите на ФК „Бенковски“, село Црънча, община Пазарджик. В селото се намира обновената неотдавна учебно-тренировъчна база на Специалните сили. С инициативата генерал-майор Явор Матеев се стреми да задълбочи сътрудничеството с местния футболен клуб, жителите на селото и спортната общественост.

Изпълнителният директор Пламен Марков, главният мениджър Стойчо Стоилов и финансовият директор на ЦСКА Трифон Попов се срещнаха с футболистите, ръководството на ФК „Бенковски“ и свои привърженици от региона. Те дариха на „войводите“ от Црънча оригинална топка от мача на армейците с ФК „Рома“ в Лига Европа и книгата „70 години ЦСКА: Фотосвидетелства за един световен клубен феномен“ като жест на подкрепа и морален стимул за развитието на футбола в района.

В знак на признателност за ползотворното сътрудничеството с местната власт и по повод 6 май – Ден на храбростта и празник както на Българската армия, така и на с. Црънча, генерал-майор Матеев връчи на кмета Ангел Руков плакет на СКСО и почетна грамота.

Източник: Armed Forces

Виж Още

БЪДИ ВОЙНИК

Последни Новини

Вестник Българска Армия

Руслан Мъйнов – Драва

Архив

Scroll to Top