Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Юношите до 19 г. биха Северна Македония с 1:0

[post-views]
Юношите до 19 г. биха Северна Македония с 1:0

Националният отбор на България по футбол до 19 години победи с 1:0 връстниците си от Северна Македония в приятелски мач игран в Правец

Първият от двата приятелски мача между юношеските тимове на България U19 и Северна Македония U19 завърши 1:0 в полза на „лъвовете“. От самото начало на срещата, проведена в Спортен комплекс Правец, българският отбор бе по-офанзивният на терена, но съседите от Македония се противопоставяха успешно. В началото на второто полувреме България все пак стигна до попадение след отличен пробив на Никола Илиев. Възпитаниците на Ангел Стойков създадоха още няколко опасни положения пред противниковата врата, но до края на двубоя резултатът остана непроменен.

В събота, 5 юни, от 11:00 ч. отново в Правец ще се проведе и втората среща между двата тима.

В състава на нашите личаха имената на двама играчи, носещи фланелката на Фиорентина – вратарят Иван Андонов и капитанът Димо Кръстев, както и играча на Интер – Никола Илиев, който се разписа в срещата. Гостите от своя страна с нищо не застрашиха вратата на нашите, а в самия край на двубоя останаха и с човек по-малко, след като капитанът им Бехар Фета получи втори жълт каротн.

Logo_of_Ministry_of_Defense_of_Bulgaria.svg

Антоанета Илиева

Най-ново

Единична публикация

Избрани