Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Курсантка военен лекар е „Талант на годината“

[post-views]
Курсантка военен лекар е „Талант на годината“

Курсантка – военен лекар, от Морско училище стана „Талант на годината“
Курсантка – военен лекар, от Морско училище стана „Талант на годината“

Старшина I степен Мартина Москова от специализация „Военен лекар“ във ВВМУ „Н. Й. Вапцаров“ стана „Талант на годината“ за 2021-ва в едноименния конкурс. Отличието е най-значимият приз в студентската надпревара и се връчва като символ на ценните качества и високите лични постижения, мотивация за развитие и реализирани успехи, които придобиват студентите в своето личностно и академично развитие, съобщават от училището.

През последната пандемична година курсантите от специалност „Военен лекар“, която се реализира по съвместен проект между ВВМУ, ВМА и МУ – Варна, доказаха своите място и роля в овладяването на редица кризисни ситуации. А за усилията и борбения им дух бяха наградени от различни институции.

„Благодаря на всички организатори за тази възможност, защото е важно да виждаме, че усилията, които полагаме, се оценяват. Благодаря на нашите преподаватели от Военноморско училище, Медицинския университет и ВМА. Благодаря им, че са непрекъснато до нас и дават насоки, че ни допускат да се учим от тях и да вървим смело по пътя към голямата медицина“, коментира старшина I степен Мартина Москова.

Най-ново

Единична публикация

Избрани