Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Реал (Мадрид) потвърди, че Серхио Рамос напуска клуба след 16 сезона и 22 титли

[post-views]
Алмерия – Реал (Мадрид)   1 : 2

Реал Мадрид обяви официално, че Серхио Рамос напуска клуба след 16 години на Сантяго Бернабеу. Капитанът водеше разговори за нов договор, но в крайна сметка двете страни не са се споразумели. По време на престоя си при Белия балет той спечели четири пъти Шампионската лига и пет пъти стана шампион в Примера дивисион. Но явно и това си има край, защото той напуска в края на договора си.

Той пристигна в отбора през 2005-а година и до днес има 671 мача и 101 гола във всички турнири, доста сериозно постижение за централен бранител.

„Реал (Мадрид) ще обяви официално всичко утре, четвъртък (17-и юни), от 12.30 часа местно време. Ще има институционален акт на уважение и изпращане за нашия капитан, а на събитието ще присъства и президентът Флорентино Перес. След това Рамос ще даде пресконференция“, се казва в официалната позиция на клуба.

Серхио Рамос не беше взет и в националния отбор на Испания на Евро 2020, като селекционерът Луис Енрике обясни това с многото контузии, които го правят непълноценен.

Logo_of_Ministry_of_Defense_of_Bulgaria.svg

Антоанета Илиева

Най-ново

Единична публикация

Избрани