Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Нина Кравиц, Ofenbach и S.A.R.S. са сред първите участници в българското издание на Exit

[post-views]

Първите участници в българското издание на Exit обявяват днес организаторите на събитието, което ще се състои от 29 до 31 юли в Приморско.

На четири сцени ще се изявят над 50 изпълнителя.

Сред първите обявени участници са едно от най-важните имена на световната електронна сцена Нина Кравиц, авторите на популярни по цял свят хитове – френското електронно дуо Ofenbach, и една от най-популярните групи в алтернативния рок S.A.R.S.

След фестивали в Черна Гора, Румъния, Хърватия, Босна и Херцеговина и Грузия, България става част от фестивалното семейство на Exit със Sunland.

Нина Кравица е обявена за диджей на годината от списание Mixmag. Зъболекар по професия, тя още от малка се ориентира към музиката. Днес е един от топ дижеите, които радват многохилядната публика на фестивали като Amsterdam Dance Event, Decibel, Awakenings и DEMF.

Над 1 милиард стрийма и 350 милиона гледания в YouTube има парижкото денс дуо Ofenbach (Dorian & Cеsar). След издаването на песни като Around the Fire и You Don`t Know Me, те получават подкрепа от артисти като Робин Шулц и Тиесто. Известни са още с ремиксите на Боб Синклер, Hyphen Hyphen и Джеймс Бей. Имат над 250 участия с три европейски турнета, две американски и едно в Азия.

Sveze Amputirana Ruka Satrijanija, познати още като S.A.R.S., са сръбска алтернативна рок формация от Белград. Представят комбинация от поп рок, реге, блус, джаз и хип хоп, с етно елементи от Сърбия. Познати са на българската публика със своите песни и огромна енергия на сцената. Песента им „Перспектива“ е хит сред феновете вече почти десетилетие.

Специални фестивални участия и завръщания на музикалната сцена ще направят Руши Видинлиев, „Остава“, „Пиф“, „Анимационерите“, „Ревю“, Жлъч/Григовор/Гена, „Керана и космонавтите“, а също No more many more, Jin Monic, „Спални места“. Диджей сцената ще бъде домакин на местни имена като The Foreigners, Shosho, LQ, Zimone, Boyan, Crash, Kickon, Ihou, Cass, Stephane Love, Fozzie, Feel.

Източник:bta.bg/

Най-ново

Виж още

Избрани