Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Лудогорец безпощаден срещу ЦСКА София за Суперкупата – 4:0

[post-views]
Лудогорец безпощаден срещу ЦСКА София за Суперкупата – 4:0

Отборът на Лудогорец разгроми с 4:0 ЦСКА София във финала за Суперкупата на България по футбол. Така шампионите от Разград вече са най-успешният тим в тази надпревара, измествайки от първото място ЦСКА. Разградчани имат пет трофея, докато червените са с четири.

Головете вкараха Алекс Сантана (29 минута), Доминик Янков (41), Пиерос Сотириу (49) и Мавис Чибота (84). И четирите гола станаха след асистенции на Кирил Десподов, който направи много силен мач срещу бившия си отбор. В 14-ата минута Игор Пластун вкара гол с глава след центриране от корнер, но съдията на системата за видео повторения (ВАР) – Волен Чинков, сигнализира на главния рефер Ивайло Стоянов и попадението бе отменено.

Футболистите и треньорите на „червените“ не останаха за награждаването след края на мача, за да получат сребърните медали. Отборът се прибра в съблекалнята, а медалите бяха прибрани от служител. Въпреки тежкото поражение феновете подкрепиха отбора и най-вече треньора Любослав Пенев, чието име ехтеше в сектор „Г“.

Източник: bnr.bg/

Най-ново

Единична публикация

Избрани