Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

ВПД „Несебър“ с поглед и към следващите сезони

[post-views]
ВПД „Несебър“ с поглед и към следващите сезони

Николета РАЙДОВСКА

„Тази година Военно-почивният дом (ВПД) – Несебър е пълен около 90% от капацитета си за разлика от миналата година, когато е работил само на 50%. Това каза за вестник “Българска армия” Диляна Христова – главен специалист по настаняването.

Ремонтните дейности по централната сграда са приключили успешно. Тук се съобразяват с пандемията и проявленията в различните месеци, които през лятото затихнаха, но все пак се спазваха определени мерки за социална дистанция и дезинфекция.

Тази година вече са ремонтирани преградите на терасите, подовете на терасите и баните. Основното желание на ръководството на Военно-почивния дом в Несебър е да създаде възможно най-добрите условия за отдих на своите гости, за да останат доволни те и да се върнат отново при тях през следващите сезони.

„По-големият интерес към Военно-почивния дом в Созопол е факт, но и ВПД-то в Несебър също има своите традиционни гости, които всяка година избират именно това място за своя летен отдих“, каза още Диляна Христова. Гостите на Военно-почивния дом в Несебър намират, че тук условията са много подходящи за семейни почивки и семейства с деца. Отношението на персонала към почиващите се гради на принципа, че госта винаги има право и трябва да се полагат всестранни грижи, за да бъде отдихът му пълноценен.

Най-ново

Единична публикация

Избрани