Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Джеймс Бонд се завръща в кината на 1 октомври

[post-views]

Джеймс Бонд се завръща в кината на 1 октомври със „Смъртта може да почака“, съобщават от „Фоум филм“.

В 25-ия филм от емблематичната шпионска поредица, който бележи последното превъплъщение на Даниел Крейг като агент 007, шокираща тайна заплашва не само да разбие личния свят на Бонд, но и да потопи планетата в хаос, разруха и смърт.

В „Смъртта може да почака“ Бонд е напуснал активна служба и се наслаждава на спокоен живот в Ямайка. Покоят му обаче се оказва краткотраен – на прага му се появява старият му приятел Феликс Лайтър от ЦРУ, който има нужда от неговата помощ. Мисията да спаси отвлечен учен се оказва далеч по-коварна от очакваното и отвежда Бонд по следите на мистериозния Сафин. В ролята е носителят на „Оскар“ Рами Малек („Бохемска рапсодия“). Неговият герой търси отмъщение и жадува за Маделин Суон (Леа Сейду) – първата жена, която Бонд си е позволил да обича истински след смъртта на Веспър Линд, и която крие не по-малко опасни тайни.

Режисьор е Кари Фукунага („Истински детектив“, Beasts of No Nation). Сценарият е на Нийл Първис, Робърт Уейд, Кари Фукунага и Фийби Уолър-Бридж. В останалите роли са Ана де Армас, Лашана Линч, Ралф Файнс, Кристоф Валц, Бен Уишоу, Наоми Харис, Джефри Райт, Рори Киниър, Били Магнусен и др.

Източник: bta.bg/

Най-ново

Виж още

Избрани