Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Барселона завърши 0:0 при гостуването на Кадис в двубой от междинния шести кръг

[post-views]
Барселона – Селта   1 : 0

Барселона записа нулево равенство( 0:0) при гостуването на опашкаря Кадис в мач от междинния шести кръг на Ла Лига и продължи серията си без победа във всички турнири. След безлично първо полувреме за тима, в 65-ата минута Барселона остана и с човек по-малко, след като Де Йонг получи втори жълт и респективно червен картон. Каталунците нямат победа от 29 август насам и са седми в класирането с 9 точки.

В самия край на срещата на терена се появи втора топка, която беше изчистена от Серхио Бускетс точно в зоната, където беше първата и това неспортсменско действие доведе до жълт картон за капитана на каталунците.

За финал, наставникът на Барселона – Роналд Куман, бе изгонен в последната минута на двубоя, което означава, че няма да води тима в следващия шампионатен сблъсък – срещу Леванте в неделя.

Така двата отбора взеха по една точка, което отрежда седмото място на Барселона с 9 пункта. Кадис пък е 14-и с 6 точки. В друга среща от 6-ия кръг на испанската Ла Лига – Реал Сосиедад излезе на трето място в класирането след като победи като гост с 3:2 Гранада. В последния мач от програмата Бетис надигра като гост Осасуна и отмъкна трите точки в последните 10 минути на двубоя, след голове на Хуанми и Уилиан Жозе за крайното 3:1.

Logo_of_Ministry_of_Defense_of_Bulgaria.svg

Антоанета Илиева

Най-ново

Единична публикация

Избрани