Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Премиера на сериала „Офицерът в мен“

[post-views]
Премиера на сериала „Офицерът в мен“

Капитан-лейтенант Георги НИКОЛОВ

Премиера на сериала „Офицерът в мен“
Премиера на сериала „Офицерът в мен“

Във ВВМУ „Н. Й. Вапцаров“ бе излъчена премиерата на сериала „Офицерът в мен“. Гости на събитието бяха обучаеми от Батальона за подготовка на курсанти и представители на ръководството на Училището. Използвайки рационално времето си, включително и в периода на карантина, курсантите развиваха творчеството си в много направления, като едно от тях бе кинематографията. Амбициозните младежи и девойки учредиха Клуб по кинематография, чиито членове станаха и главни действащи персонажи в сериала. Идеите на Клуба представиха главният сценарист и режисьор на проекта – курсант главен старшина Георги Лолов и неговият съорганизатор курсант старшина I степен Благовест Асенов.

„Апелираме за активно участие в клубовете по интереси в училището, защото там, освен да се наслаждавате на хобито си, можете да развивате своите лидерски качества, способности за организация и управление на  личния състав“, призова председателят на Кинематографския клуб.

Клубът по кинематография към ВВМУ „Н. Й. Вапцаров“ – Варна, бе създаден в началото на годината. В него членуват главно курсанти, обединени от любовта към киното и с афинитет към колективната работа. Веднага след учредяването на Клуба започна работа по първия  проект –поредицата „Офицерът в мен“. Работата по сериала продължава.

Най-ново

Единична публикация

Избрани