Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Офицер от резерва оглави „Терем – Холдинг“ ЕАД

[post-views]
Офицер от резерва оглави „Терем – Холдинг“ ЕАД

О. р. полковник Кръстьо Кръстев е новият изпълнителен директор на „Терем – Холдинг“ ЕАД и член на Съвета на директорите. Усилията му са насочени към позиционирането на група „Терем“ като надежден субект в реалната пазарна ситуация чрез създаването на условия за въвеждане на нови технологии с цел промяна в цялостния облик на дружеството.

Предстои подписване на рамково споразумение между „Терем – Холдинг“ ЕАД и Българската академия на науките за разбирателство и сътрудничество в разработката, производството и внедряването на продукти срещу заплахи по въздух, суша и вода за вътрешния и външния пазар.

Полковник Кръстев планира оптимизация на разходите и разширяване на нпортфолиото на продуктите, произвеждани от групата „Терем“, а също така повишаване на конкурентноспособността, елиминиране на дублиращите дейности и организиране на необходимите курсове за обучение на личния състав за посрещане на предизвикателствата на предстоящите инвестиционни програми. Кръстьо Кръстев е роден през 1965 г. Завършил е висше военно образование в НВУ „Васил Левски“ и цялата му кариера преминава в редиците на Българската армия. Пенсионира се на 31 март 2021 г. със звание полковник. До тази дата той изпълнява длъжността началник на Националния военен учебен комплекс „Чаралица“.

Logo_of_Ministry_of_Defense_of_Bulgaria.svg

Светлозар Стоянов

Най-ново

Единична публикация

Избрани