Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Мобилна КИС има нов командир

[post-views]
Мобилна КИС има нов командир

Мобилна КИС има нов командир

Тържествен ритуал по сдаване и приемане на длъжността „Командир на Мобилна КИС“ се проведе на 7 октомври 2021 година, на строевия плац на формированието в Горна Малина.

 В присъствието на командира на Съвместното командване на силите генерал-майор Валери Цолов, временно изпълняващият длъжността майор Даниел Димчев сдаде длъжността на полковник Теодор Тодоров.

“Назначаването на полковник Тодоров на тази длъжност е израз на висока оценка от досегашната му дейност. Пред Вас стои дълъг и изпълнен с предизвикателства път, пред Вас стоят задачите да установите едно нормално и устойчиво темпо в Мобилната КИС за ефективно изпълнение на всички дейности по отношение на комуникационно-информационната поддръжка на Съвместното командване на силите. Да утвърдите и повишите авторитета на  Мобилната КИС в гражданското общество, така че всеки един офицер, сержант и войник да бъде горд, че служи в това формирование.

Желая Ви добро здраве и успех. Все така всеотдайно и отговорно изпълнение на поставените пред всички вас задачи“, с тези думи генерал-майор Валери Цолов се обърна към полковник Тодоров и го поздрави за назначаването му на новата длъжност.

Източник: Bulgarian Joint Forces Command

Най-ново

Единична публикация

Избрани