Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Кристиано Роналдо отново герой на “Олд Трафорд”, Юнайтед с обрат срещу Аталанта

[post-views]
Кристиано Роналдо отново герой на “Олд Трафорд”,  Юнайтед с обрат срещу Аталанта

Снощи приключи втората порция двубои от 3-ия кръг на груповата фаза в Шампионската лига. Изиграха се 8 мача в 4 от групите. Барселона постигна първи успех в тазгодишното издание на турнира. В среща от група „Е“ каталунците победиха с 1:0 украинския Динамо Киев.

Манчестър Юнайтед стигна до обрат от 0:2 до крайното 3:2 в домакинството на Аталанта от група F на Шампионската лига. “Червените дяволи” губеха с два гола на почивката, но изиграха силно второ полувреме и стигнаха до победата. Марио Пашалич откри резултата, а Мерих Демирал отбеляза второто попадение за гостите още преди да са изминали 30 минути. Маркъс Рашфорд върна домакините в мача в 53-ата минута, капитанът Хари Магуайър изравни в 75-ата, а Кристиано Роналдо донесе победата с 3:2 за Манчестър Юнайтед в 81-ата минута.

Този успех изкачи отбора на Оле Гунар Солскяер на първо място в групата с актив от 6 точки. Резултатът малко ще намали напрежението около мениджъра преди голямото дерби на Острова в неделя, когато на “Олд Трафорд” ще гостува Ливърпул.

В другата среща от група „F“ швейцарския Йънг Бойс загуби с 1:4 от испанския Виляреал.

Logo_of_Ministry_of_Defense_of_Bulgaria.svg

Антоанета Илиева

Най-ново

Единична публикация

Избрани