Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Конкурс за войници в СКС

[post-views]
Приветствие на командващия на Съвместното командване на силите генерал-лейтенант Любчо Тодоров  по случай празника 1 юли и 10 години от създаването на Съвместното командване на силите

Съвместното командване на силите (СКС) организира конкурс за назначаване на войници, завършили граждански, средни или висши училища в страната и чужбина, на длъжности във в. ф. 22980 – София, в. ф. 28860 – Горна Малина, и в. ф. 52210 – Банкя.

Конкурсът за 42 войнишки длъжности ще се проведе от 13 до 17.12.2021 г. в съответните военни формирования и включва тест за проверка на общата култура, изпит за определяне на  физическа годност и събеседване с кандидатите.

Желаещите да се включат в редовете на Българската армия трябва да подадат лично писмено заявление чрез структурите на Централното военно окръжие по постоянен адрес на местоживеене до 26.11.2021 г., включително. С пълния текст на обявата, реда за участие и провеждане на конкурса и с необходимите документи може да се запознаете на интернет страницата на Министерството на отбраната на адрес: https://www.mod.bg/bg/doc/obiavi/2021/20211029_Obyava_konkurs_SKS.pdf.

Най-ново

Единична публикация

Избрани