Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Силовите министри инспектираха ремонта на граничната ограда

[post-views]

Дейностите тук са пример не как се усвояват средства, а как се върши работа, заяви военният министър Георги Панайотов

Военнослужещи от 55-и инженерен полк вече 6-и ден работят по възстановяване на компрометираните участъци от оградното съоръжение по българско-турската граница. Извършват се редица ремонтни дейности по целостта на самата ограда, както и по съоръжение за отвеждане на води, които са отнесли няколко платна от оградата в района на свиленградското село Сладун. По пътя покрай съоръжението ще бъде построен и мост.

Това видяха вчера на място двамата силови министри, в чиито приоритети е опазването на националната сигурност – вътрешният Бойко Рашков и военният Георги Панайотов. 

Дейностите тук са пример не как се усвояват средства, а как се върши работа, заяви министърът на отбраната Георги Панайотов по повод на факта, че МВР възложи не на частни фирми, а на Военното министерство да извърши ремонта. МВР и МО в координация започнахме да изпълняваме задачата по възстановяване на оградата по границата и ще го свършим – без каквато и да било възможност за злоупотреби, без никакви гешефти. Имаме работа и ще си я свършим, каза Панайотов.

Най-ново

Избрани