Информационен център на Министерство на oтбраната

Военното формирование в Лозово набира кандидати за военна служба

Военното формирование в Лозово набира кандидати за военна служба

Обявени са 37 вакантни длъжности за военнослужещи във военно формирование 48940 – Бургас и подчинените му формирования

Със заповед на министъра на отбраната на Република България е обявен конкурс за приемане на военна служба на лица, завършили граждански средни или висши училища в страната и чужбина.

Обявени са 37 вакантни длъжности за военнослужещи във военно формирование 48940 – Бургас и подчинените му формирования. Кандидатите за военна служба трябва да подадат лично до 10-ти декември 2021 г. писмено заявление до командира на военно формирование 48940, чрез структурите на Централното военно окръжие. За град Бургас във Военно окръжие II степен на улица “Цар Асен” 4. Конкурсът ще се проведе от 17 януари до 20 януари 2022 г. по график в района на военното формирование.

Същият включва изпит по физическа подготовка, тест за проверка на общата култура на кандидатите и събеседване.

Желаещите могат да се запознаят с вакантните длъжности, условията, на които трябва да отговарят и необходимите документи за кандидатстване в заповедта на министъра на отбраната и обявата, публикувани на интернет страницата на Министерството на отбраната www.mod.bg в рубриките „Най-новото в сайта“ и „Документи“ – „Обяви“, както и в тази на Централно военно окръжие www.comd.bg. В обявата са посочени телефони за контакт, както и допълнителна информация за конкурса.

Източник: flagman.bg

Виж Още

БЪДИ ВОЙНИК

Последни Новини

Вестник Българска Армия

Руслан Мъйнов – Драва

Архив

Scroll to Top