Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Титла за Военна полиция на Сливница

[post-views]
Отлично средство за развлекателен спорт  чрез… въздух под налягане
Подполковник Иванова е шампион в стрелбата с пистолет

Отборът на служба Военна полиция спечели Софийското гарнизонно първенство по стрелба с пистолет „Макаров”. Това беше и последното състезание за годината от спортния календар на МО.
Със състезанието по стрелба с пистолет „Макаров ” на Софийски гарнизон завърши спортният календар на МО за 2021 г. То се проведе на полигон „Сливница”. Участие в него взеха 60 състезатели от 12 отбора от структурите на МО и Българската армия. При мъжете шампион стана подполковник Цветан Георгиев от Военна академия с резултат от 85 точки. На второ място остана подполковник Александър Бойков от СВ с 83 точки. На трето място се нареди майор Пело Пеловски от служба Военно разузнаване с 82 точки.
При жените първа стана подполковник Теодора Иванова от Военна полиция с резултат от 84 точки. Второ място и сребърният медал бяха за ц.с. Радостина Лазарова от служба Военно разузнаване с 80 точки. Трета пък остана ц. с. Дарина Симеонова от МО с 80 точки.
В отборното съревнование шампион е тимът на служба Военна полиция с 307 точки, следван от съставите на МО – 305 точки, и Военна академия с 295 точки. Състезанието бе закрито от полковник Венелин Дерибеев от дирекция Операции и подготовка.

Logo_of_Ministry_of_Defense_of_Bulgaria.svg

Александър Гигов

Най-ново

Единична публикация

Избрани