Информационен център на Министерство на oтбраната

Капитан І ранг Ваньо Мусински е на по-висока длъжност във ВМС. Честито и успех!

Капитан І ранг Ваньо Мусински е на по-висока длъжност във ВМС. Честито и успех!

Вчера, в Пункта за базиране Варна (от днес – Военноморска база Варна!) се състоя тържественото изпращане на заместник-командира на Флотилията бойни и спомагателни кораби капитан І ранг Ваньо Мусински, съобщава Морски вестник. От днес той изпълнява длъжността на заместник-началник на Щаба на ВМС по операциите.

Командирът на корабното съединение флотилен адмирал Велко Велков благодари на своя досегашен заместник капитан І ранг Мусински за безупречната му служба и му пожела успех на новата длъжност. Командирът на Военноморска база Варна капитан І ранг Тодор Богданов от името на всички свои колеги от най-старото флотско формирование също благодари за постигнатите отлични резултати в съвместната работа с капитан І ранг Мусински и му пожела успех, като го изненада с два подаръка. Единият е дружески шарж, направен от професионален художник, а другият – макет на церемониалната мачта на Военноморска база Варна.

Както „Морски вестник“ така и Otbrana.com желае на своя приятел, читател и автор капитан І ранг Ваньо Мусински нови хоризонти в службата, здраве и късмет!

Източник: Otbrana.com

Виж Още

БЪДИ ВОЙНИК

Последни Новини

Вестник Българска Армия

Руслан Мъйнов – Драва

Архив

Scroll to Top