Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Ювентус победи с 2:0 Салернитана като гост в мач от 15-ия кръг на Серия А

[post-views]
Ювентус победи с 2:0 Салернитана като гост в мач от 15-ия кръг на Серия А

Ювентус победи с 2:0 Салернитана като гост в мач от 15-ия кръг на Серия А. „Бианконерите“ откриха резултата в началото на двубоя чрез Паоло Дибала, а през второто полувреме Алваро Мората удвои преднината на гостите, оформяйки крайния резултат

Натискът на „бианконерите“ даде резултат и в 21-ата минута, когато Деян Кулушевски центрира отдясно, след което Пауло Дибала засече красиво от въздуха и откри резултата. Осем минути по-късно гостите удвоиха преднината си, когато Джорджо Киелини реализира нов гол във вратата на Вид Белец, но след преглеждане на ситуацията с ВАР, попадението бе отменено заради нарушение. В 70-ата минута „бианконерите“ все пак стигнаха до ново попадение дело на Алваро Мората за крайното 2:0 в полза на ювентус.

В класирането Ювентус е седми с 24 точки, на 11 от лидера Наполи, който е и с мач по-малко. Салернитана е на последното 20-о място с 8 точки, на три под чертата на изпадащите.

В другия късен мач от Серия „А“ Верона и Каляри завършиха при скучно 0:0. Верона е на 10-о място с 20 точки, а Каляри на 19-о с 9.

Logo_of_Ministry_of_Defense_of_Bulgaria.svg

Антоанета Илиева

Най-ново

Единична публикация

Избрани