Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Iron Maiden ще има концерт в София на 13 юли 2022 г.

[post-views]

Iron Maiden обяви шест нови дати на своето турне legacy of the beast през 2022 г., сред които и концерт в софийската „Арена Армеец“ – на 13 юли, съобщават организаторите от Festteam.

Специални гости ще бъдат Lord Of The Lost. Билетите ще се продават от 6 декември.

„Шоуто Legacy Of The Beast получава изключително одобрение от фенове и медии като най-екстравагантното и зрелищно изпълнение в кариерата на групата до момента, със сет лист с любими от десетилетия парчета и вече е гледано от над два милиона души по света“, посочват организаторите. Освен някои от най-големите хитове на Iron Maiden, за пръв път ще прозвучат на живо парчета от новия студиен албум на групата – Senjutsu, който дебютира под номер 1 в България.

„Следващото лято най-сетне ще можем да направим голямото европейско турне Legacy Of The Beast, което трябваше да се случи през 2020 и се наложи да отложим два пъти. Щастливи сме, че успяхме да добавим още концерти в няколко страхотни източноевропейски страни, включително Украйна, където не сме свирили никога. Планираме някои промени в продукцията и сет листа, за да включим парчета от новия албум Senjutsu – така ще направим Legacy Of The Beast Tour 2022 дори още по-впечатляващ и грандиозен. Все пак, бъдете сигурни, че ще включим всички хитове и ключови елементи от първоначалния ни замисъл за турнето – легендарния Spitfire, огнехвъргачката, гигантския Икар и всичко останало. Разбира се, ще разтърсим ситуацията с един нов Senjutsu свят, в който Еди ще има сериозна конкуренция“, казва Род Смолуд, мениджър на групата.

Вокалистът Брус Дикинсън добавя: „Нямаме търпение да се завърнем в Европа догодина и сме много щастливи, че успяхме да добавим София и други източноевропейски градове със страхотни фенове. Развълнуван съм от новите елементи на сцената и да споделим с Вас какво сме подготвили. Цялата група много се забавлява по време на Legacy турнето и с удоволствие се връщаме, за да свирим на живо и да се видим с всички Вас отново“.

Източник: bta.bg

Най-ново

Виж още

Избрани