Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Военният музей посреща гостите си с коледни късмети

[post-views]
Военният музей посреща гостите си с коледни късмети

До края на годината всеки посетител на Националния военноисторически музей (НВИМ) ще може да си изтегли късмет и да провери какво му готви съдбата през следващата година. Това съобщават от институцията и акцентират на това, че коледната магия е завладяла и тях.

Някои от късметлиите ще получат подарък – безплатен едногодишен семеен билет за НВИМ и неговите филиали, безплатно посещение на семейна програма или безплатна беседа за цялото семейство, от които ще могат да се възползват през 2022 г.

От музея допълват, че тази година коледната им елха ще е различна и необикновена. Те предлагат на посетителите си да я украсят заедно и да вложат в нея пожеланията си за следващата година. ”Вярваме, че нашите мисли и благопожелания имат силата да променят заобикалящия ни свят. Нека заедно сътворим нашето коледно чудо”, отбелязват от НВИМ. Коледното дръвче е разположено в експозицията на музея, а покрай него посетителите ще могат да намерят всичко необходимо, за да поставят своето пожелание за следващата година

Най-ново

Единична публикация

Избрани