Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Наградиха военнослужещи и цивилни със сувенирни оръжия

[post-views]
Наградиха военнослужещи и цивилни със сувенирни оръжия

Официална церемония по награждаване на военнослужещи и цивилни служители се състоя в Министерството на отбраната в присъствието на заместник-министър Александър Петков, постоянния секретар на МО Антон Ластарджиев и Иво Антонов, директор на Дирекция „Социална политика и политики по военно-патриотичното възпитание“.

Със заповед на министъра на отбраната Георги Панайотов за активно участие в работата на Съвета по условия на труд, висока ангажираност и проявен професионализъм в дейността и подобряването на безопасните условия на труд на цивилните служители и военнослужещите в МО с карабина 91/38 г. беше награден инж. Диян Валянов, а с пистолет ТТ 7,62 полковник Красимир Кадиев, командир на в. ф. 28870 – София.

За изключителни заслуги за възстановяване на дейността по Закона за безопасни условия на труд, непрекъсната грижа за безопасността на военнослужещите и подобряване на условията на труд в МО и структурите на пряко подчинение на министъра на отбраната с предметна награда – сувенирен пистолет „Збройовка“ бяха наградени инж. Георги Братованов – председател на ФНСО „БА“ към КНСБ, и Тодор Воденов – председател на НС „Отбрана“ към КТ „Подкрепа“, а с предметна награда – нож АК-47 инж. Марин Маринов – секретар на СУТ.

След края на официалната церемония наградените си направиха обща снимка със заместник-министъра на отбраната и постоянния секретар на МО.

Logo_of_Ministry_of_Defense_of_Bulgaria.svg

Светлозар Стоянов

Най-ново

Единична публикация

Избрани