Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Приветствия по повод на предстоящите коледни и новогодишни празници

[post-views]
Каква армия искат победителите в парламентарните избори?

Уважаеми генерали, офицери, сержанти, войници, госпожи и господа цивилни служители,

Уважаеми военнослужещи, участващи в мисии зад граница, призвани да защитавате авторитета на Българската армия в международна среда, 

От името на ръководството на Съвместното командване на силите и лично от свое име отправям най-искрената си благодарност за високия професионализъм, всеотдайността и отговорността, с които през изминалата година изпълнявахте своя воински и граждански дълг.

В навечерието на светлите коледни и новогодишни празници нека си направим равносметка за изминалата година и посрещнем с надежда настъпващата 2022 г. Обогатени с поуките и опита, които трупате всеки ден, посрещнете новата година с увереност и вяра, продължавайте да изпълнявате своите задачи с достойнство и чест, със заслужено самочувствие у нас и сред нашите партньори по света.

На прага на светлите празници нека погледнем напред и да се опитаме да видим онова, което не успяхме да видим, да съхраним онова, което успяхме да изградим, и да дарим онова, което ни е в повече!

Пожелавам на Вас, Вашите семейства и близки добро здраве и щастие, мъдрост и увереност в мислите и в делата. Нека в домовете ни има мир, любов и благоденствие!

Светли рождественски и новогодишни празници!

Командир на Съвместното командване на силите генерал-майор Валери Цолов

*************************

Уважаеми генерали, офицери, сержанти, войници, госпожи и господа цивилни служители,

Приемете от името на ръководството на Сухопътните войски и лично от мое име най-сърдечни поздрави по случай настъпващите

КОЛЕДНИ И НОВОГОДИШНИ ПРАЗНИЦИ!

Рождество Христово и посрещането на Нова година носят много топлина в домовете ни, неподправена радост, любов и надежди.

       Благодаря Ви за проявените през годината високи професионализъм, всеотдайност и отговорност при изпълнението на ежедневните служебни задължения. Убеден съм, че ще продължавате да изпълнявате своите задачи все така коректно, с чест и достойнство.

Приемете моите най-светли пожелания за успехи, много слънце и вдъхновение през Новата 2022 година. Нека в дните й да Ви съпътстват крепко здраве и много истински неща! Нека да има много радост и усмивки, нови начала и мечти, споделеност и сбъднатост!

Бъдете здрави!

ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО И ВЕСЕЛИ НОВОГОДИШНИ ПРАЗНИЦИ!

Командир на Сухопътните войски генерал-майор Михаил Попов

Най-ново

Единична публикация

Избрани