Информационен център на Министерство на oтбраната

В Мобилна КИС с тържествена церемония беше отбелязано началото на подготовката през 2022 г.

В Мобилна КИС с тържествена церемония беше отбелязано началото на подготовката през 2022 г.

Тържеството започна с посрещане на бойното знаме на Мобилната КИС, след което командирът на военното формирование полковник Теодор Тодоров прие тържествения строй на военнослужещите и ги приветства с началото на новата учебна година.

Ще запомним 2021 г. с изключително високата динамика, усложнената обстановка и критичното натоварване на личния състав. Година, в която за пореден път доказахме своята решимост и възможности при изпълнение на поставените ни задачи. Въпреки предизвикателствата от различен характер, благодарение на вашия труд и усилия, отчитаме една успешна година, в която успяхме да повишим натренираността си по осигуряване на комуникационно-информационната поддръжка на полевите пунктове за управление, като с всяко изминало занятие Вие ставахте все по-добри.“, заяви полковник Тодоров в обръщението си към личния състав. 

В Мобилна КИС с тържествена церемония беше отбелязано началото на подготовката през 2022 г.

Убеден съм, че и през новата 2022 г. ще продължим да изпълняваме по достоен начин с решителност и чест воинския си дълг.“, допълни командирът на военното формирование. 

Полковник Тодоров пожела на личния състав на Мобилната КИС през новата година да запази своя боен дух и желание за доказване при изпълнение на поставените задачи.

Тържествената церемония продължи с молебен за здраве, благополучие и успехи, отслужен от Отец Георги след, което военнослужещите преминаха в тържествен марш.   

ℹГости на церемонията бяха кметът на община горна Малина инж. Ангел Жиланов, отец Георги и командирът на Националния военен учебен комплекс „Чаралица” полковник Веселин Василев.

Източник: jfc.armf.bg

Виж Още

БЪДИ ВОЙНИК

Последни Новини

Вестник Българска Армия

Руслан Мъйнов – Драва

Архив

Scroll to Top