Информационен център на Министерство на oтбраната

Поредна висока оценка за Националния мобилен модул по Комуникационно-информационна системи

Поредна висока оценка за Националния мобилен модул по Комуникационно-информационна системи

Официалната прощална церемония по повод предстоящото приключване на мисията на групата за комуникационно-информационна поддръжка от  Националния мобилен модул по КИС се проведе по заповед на командващия на Небойната мисия на НАТО  в Ирак (NMI), генерал-лейтенант Майкъл Лолесгаард, днес 12.01.2022 г.

В обръщението си към българските военнослужещи,  командващият на мисията е заявил: “ За мен беше изключително удоволствие да работя с вас. Вие имахте най-трудната задача в мисията, с която се справихте блестящо! Удивен съм от професионализма и екипността, които демонстрирахте!“

В знак на признание за достойното представяне на Националния мобилен модул по КИС по време на мисията, генерал-лейтенант Лолесгаард връчи официалния плакет на мисията на командира на групата капитан Георги Иванов.

Поредна висока оценка за Националния мобилен модул по  Комуникационно-информационна системи

От името на командира на Съвместното командване на силите генерал-майор Валери Цолов, капитан Иванов връчи на командващия на мисията плакет на Съвместното командване на силите и на Националния мобилен модул по КИС.

Източник: jfc.armf.bg

Виж Още

БЪДИ ВОЙНИК

Последни Новини

Вестник Българска Армия

Руслан Мъйнов – Драва

Архив

Scroll to Top