Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Уил Смит се извини на Крис Рок за шамара по време 94-тото издание на Оскарите

[post-views]
Уил Смит се извини на Крис Рок за шамара по време 94-тото издание на Оскарите

Холивудската звезда Уил Смит се извини публично на Крис Рок за шамара по време на 94тото издание на Оскарите. Вчера Смит зашлеви колегата си, след като Рок се пошегува с прическата на съпругата му Джейда Пинкет Смит.

24 часа по късно от Инстаграм, носителят на оскар Уил Смит се извини публично на колегата си Крис Рок за шамара по време на церемонията по връчване на наградите Оскар. ,,Насилието във всичките му форми е отровно и разрушително. Поведението ми снощи беше неприемливо и непростимо. „Бих искал публично да ти се извиня, Крис. Прекрачих границата и сгреших. Чувствам срам и действията ми не представляват човека, който възнамерявам да бъда“, написа Уил Смит, завършвайки публикацията с аргумента, че „ няма място за насилие в свят на любов и доброта“.

Публиката на 94-тата церемония в Лос Анджелис притихна след като  холивудската звезда Уил Смит зашлеви колегата си Крис Рок, заради коментар по обръсната глава на съпругата му Пинкет Смит  с думите: „Джейда, обичам те. „Редник Джейн 2″ – нямам търпение да го гледам“. Съпругата на Смит страда от алопеция, самата тя разкри за заболяването си преди години. След плесницата, Уил Смит получи приза за най добър актьор за играта си в ,,Методът Уилямс“. Киноакадемията осъди поведението на Смит и съобщи, че започва разследване по случая.

Logo_of_Ministry_of_Defense_of_Bulgaria.svg

Анмари Николаева

Най-ново

Единична публикация

Избрани