Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Най-малко 13 ранени в инцидента в метростанцията в Ню Йорк, съобщиха представители на правоприлагащите органи

[post-views]
Най-малко 13 ранени в инцидента в метростанцията в Ню Йорк, съобщиха представители на правоприлагащите органи

Най-малко 13 души са били ранени в метростанцията в Сънсет парк, в района Бруклин, в Ню Йорк, предадоха световните агенции, като се позоваха на говорител на пожарната служба.

Източници от правоприлагащите органи казаха още, че петима души са с огнестрелни рани, предадоха Ройтерс и Асошиейтед прес. Засега няма информация от какво естество са нараняванията на останалите ранени.

Според много правоприлагащи източници, запознати с хода на разследването, по предварителни информации заподозрян за атаката е избягал от местопрестъплението, носещ газова маска и с дрехи на строителен работник, предаде Асошиейтед прес. 

Снимка от мястото показва окървавени пътници, лежащи по пода на метростанцията, предаде Асошиейтед прес.

На мястото не са били открити активни взривни устройства, съобщи Си Ен Ен, като се позова на полицията в Ню Йорк. Но според говорител на пожарната са били намерени незадействани взривни устройства.

„В 8,27 ч. полицията е получила сигнал за оказване на спешно съдействие от човек, който е бил прострелян в метрото в Бруклин“, каза по-рано днес говорител на нюйоркската полицейска служба. Полицията призовава хората да избягват зоната, предаде Франс прес.  От пожарната служба уточниха, че пожарникари са реагирали първо на сигнали за дим в метростанцията на 36-а улица в Сънсет парк и са намерели много простреляни хора там.

Източник: bta.bg

Най-ново

Единична публикация

Избрани