Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Адвокатите на Амбър Хърд описаха Джони Деп като „чудовище“

[post-views]
Адвокатите на Амбър Хърд описаха Джони Деп като „чудовище“

Холивудската кинозвезда Джони Деп физически и сексуално насилвал своята тогавашна съпруга Амбър Хърд по време на съпътствани от алкохол и наркотици купони, по време на които той се превръщал в „чудовище“, заявиха адвокатите ѝ пред съда във вторник, предаде АФП.

Адвокатите на Амбър Хърд описаха Джони Деп като

Съдебните защитници на Деп контрираха в първия ден от делото за клевета срещу Хърд, че обвиненията ѝ не отговарят на истината и са имали „опустошителен ефект“ върху неговата филмова кариера.

58-годишнията Деп заведе дело за клевета срещу 35-годишната Хърд след неин текст, публикуван в рубриката „Мнение“ на в. „Вашингтон пост“ през декември 2018 г., в който тя се описва като „публична фигура, олицетворяваща домашното насилие“.

Тя не споменава изрично Деп, когото среща през 2009 г. на снимките на „Дневникът на едно пиянде“, но той я съди заради внушението, че е насилник и иска изплащане на щети в размер на 50 млн. долара.

В контраиск Хърд настоява за обезщетение от 100 млн. долара, заявявайки, че е претърпяла в ръцете му „неистово физическо насилие“.

Освен Деп и Хърд, по делото, което се води във Феърфакс, щата Вирджиния, се очаква да свидетелстват актьорите Джеймс Франко и Пол Бетани, както и милиардерът Илон Мъск, бивш приятел на Хърд.

Решението по насрещния иск на Хърд ще бъде взето в рамките на съдебния процес, който може да продължи шест седмици.

След решението по делото за клевета в Лондон от ноември 2020 г., Деп беше заменен с датския актьор Мадс Микелсен в третия филм от поредицата „Фантастични животни“.

Източник: bnr.bg

Най-ново

Единична публикация

Избрани