Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Манчестър Юнайтед и Челси завършиха 1:1 в изтеглен мач от 37-ия кръг на английската Висша лига

[post-views]
Манчестър Юнайтед и Челси завършиха 1:1 в изтеглен мач от 37-ия кръг на английската Висша лига

Отборите на Манчестър Юнайтед и Челси завършиха 1:1 в изтеглен мач от 37-ия кръг на английската Висша лига. Головете вкараха Маркос Алонсо в 60-ата минута за Челси и Кристиано Роналдо за домакините в 62-ата. Така португалецът вече има най-малко 20 гола във всеки от последните 16 сезона в отборите, в които е играл.

Нападателят Кристиано Роналдо за пореден път спаси от поражение Манчестър Юнайтед. Големият №7 отбеляза срещу Челси, а срещата на „Олд Трафорд“ завърши 1:1 след пълна доминация за лондончани в хода на мача. Маркос Алонсо материализира предимството за гостите, но секунди по-късно Роналдо изравни. Кристиано реализира последните пет попадения на „червените дяволи“ и осем от последните девет гола на Юнайтед. Равенството още повече намали шансовете на тима на Ралф Рангник да се добере до четвъртото място. Манчестър Юнайтед изостава на пет точки от четвъртия Арсенал, но е изиграл два мача повече. На първите места в класирането са Манчестър Сити с 80 т., Ливърпул има 79, а трети е Челси с 66 т.. Преди мача феновете на Манчестър Юнайтед отново организираха протестно шествие срещу собствениците на клуба – семейство Глейзър. Част от привържениците умишлено пропуснаха началото на срещата, като на „Олд Трафорд“ се виждаха хиляди празни места.

Същевременно „Скай Спортс“ съобщи, че Ралф Рангник – временният мениджър на Манчестър Юнайтед, ще бъде назначен за селекционер на националния отбор на Австрия. Това обаче няма да попречи на германеца да изпълни договора си на консултант на англичаните, който е до 2024 г.

Logo_of_Ministry_of_Defense_of_Bulgaria.svg

Антоанета Илиева

Най-ново

Единична публикация

Избрани