Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Красимир Инински избран с най-висок вот в Борда на директорите на Европейския бокс

[post-views]
Красимир Инински избран с най-висок вот в Борда на директорите на Европейския бокс

Президентът на Българска федерация бокс Красимир Инински получи огромно признание. Той бе избран за част от Борда на директорите на Европейската федерация EUBC,  като влезе на първо място в Борда на директорите.

Красимир Инински получи 37 гласа от максимум 47 и . Резултатът е изключително сериозен, като той показва отличната работа, която шефът на БФБ, както и неговият екип, са свършили през годините. Това стана по време на конгреса на централата, който се проведе днес

Новата му позиция ще даде възможност на България да бъде още по-важен фактор, когато се вземат решения на най-високо равнище.

Общо 15 представители на европейски федерации кандидатстваха за Борда на директорите. От тях 9 получиха право да са част от него, като Красимир Инински е с първи резултат от всички.

„Благодаря за гласуваното доверие. Оказва ми се огромна чест, но тя не е само на мен, а на България. Изборът ми в Борда на директорите е голяма отговорност, особено и предвид мнозинството което получих. Сигурен съм, че с моя екип ще оправдаем това доверие и голямото признание, което получи България и българският бокс“, каза след избора си Красимир Инински.

Новият президент на EUBC е Йоанис Филипатос. Той спечели изборите за председател на организацията, като получи 25 гласа от 47 възможни.

Logo_of_Ministry_of_Defense_of_Bulgaria.svg

Антоанета Илиева

Най-ново

Единична публикация

Избрани