Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Боряна Калейн и Стилияна Николова си разделиха титлите на уредите

[post-views]
Боряна Калейн и Стилияна Николова си разделиха титлите на уредите

Боряна Калейн и Стилияна Николова си разделиха титлите на уредите
Снимка: Фейсбук страница на БФХГ

Боряна Калейн и Стилияна Николова спечелиха по две титли във финалите на отделните уреди на Държавното първенство по художествена гимнастика в категория „Елит“ при жените.

Шампионката в многобоя и носителка на приз „Мария Гигова“ от вчера Калейн триумфира на топка и лента, като прибави и сребърно на обръч.

Сребърната медалистка в многобоя Николова днес грабна титлите на обръч и бухалки, спечели среброто на топка, както и бронз на лента.

Ева Брезалиева, която вчера спечели бронзов медал в многобоя, днес заслужи сребърно отличие на лента и бронзово на бухалки.

Магдалина Миневска пък се пребори за сребърния медал на бухалки и за бронзов на обръч.

Татяна Воложанина също се качи на почетната стълбичка на топка с бронз.

При девойките старша възраст на отделните уреди изпъкна Никол Тодорова от Авангард  с два златни медала (лента и бухалки), сребърен (обръч) и бронзов (топка).

Златната медалистка в многобоя от събота Елвира Краснобаева от Грация Варна пък взе титлите на обръч и топка, както и бронз на бухалки.

Шампионката в многобоя от вчера при девойките младша възраст Магдалена Вълкова от клуб Илиана добави още три отличия на отделните уреди днес. Тя се окичи със злато на обръч и със сребро на лента и топка.

Източник: bnr.bg

Най-ново

Единична публикация

Избрани