Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Локомотив (София) с минимален успех от 1:0 над Пирин (Благоевград) в мач от 31-вия кръг на efbet Лига

[post-views]
Локомотив (София) с ценни три точки в Първа лига след победа с 1:0 над Ботев (Враца)

Локомотив (София) стигна до минимален успех с 1:0 над Пирин (Благоевград) в мач от 31-вия кръг на efbet Лига:

В герой за „железничарите“ се превърна Димитър Митков, който отбеляза единственото попадение в срещата в 37-мата минута. „Червено-черните“ бяха по-активният отбор на терена и заслужено се поздравиха с трите точки. По един гол беше отменен и на двата отбора, съответно на Красимир Милошев през първото и на Станислав Костов през второто полувреме. С победата Локомотив (София) събра актив от 33 точки и изравни „орлетата“ на върха в групата. „Железничарите“ си бяха гарантирали оставането в елита и през следващия сезон още преди срещата, тъй като Ботев (Враца) и Царско село не се победиха.

Гостите от Благоевград вече си бяха осигурили мястото в efbet Лига догодина и старши треньорът Радослав Митревски гласува доверие на играчи, които са получавали по-малко игрово време дотук през кампанията.

В последния кръг за двата отбора предстоят протоколни мачове, които обаче са от голямо значение за техните противници. Ботев (Враца) и Царско село ще се борят кой ще стигне до участие на бараж за спасение и кой ще изпадне директно.

Пирин приема врачани, а тимът, воден от Иван Колев, ще гостува на „царете“.

Logo_of_Ministry_of_Defense_of_Bulgaria.svg

Антоанета Илиева

Най-ново

Единична публикация

Избрани