Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Брой 5 на списание „Лов и риболов“ вече е на пазара

[post-views]
Брой 5 на списание „Лов и риболов“ вече е на пазара

Брой 5 на списание „Лов и риболов“ вече е на пазара. От него ще научите:

•        Бобчо не е сам! Половин година след документирането на първия бобър у нас, вече са открити още над 20 находища. Къде са те и какво ще промени по нашите реки новият им обитател – всички подробности с карта на находищата от откривателя им д-р Николай Коджабашев

•        Индивидуален лов с гончета. Втора част от поредицата: Ловът на хищници – отдаваме ли му заслуженото внимание?

•        В рубриката „Световни образци на ловно оръжие“: Шведски маузер М96 или Дългия Густав! Каква следа оставя в лова тази необикновена бойна пушка?

•        Кое е било общото между лова, риболова и театралния спектакъл за Григор Вачков? И защо големият актьор ръкопляскал, като видел красива гора?

•        Инвазията на платиката. Полезно ли е да продължаваме да я разселваме по язовири, където измества другите видове?

И още много теми върху 98 богато илюстрирани страници в най-старото и авторитетно издание за лов, риболов и природа у нас.

Броят може да закупите и онлайн от интернет страницата на Съюза на ловците и риболовците в България https://www.slrb.bg/…/spisanie…/sp-lov-i-ribolov-br-5-2022/ на хартиен носител или в електронна версия в PDF формат. Може и да се абонирате с писмо на адрес sokol.sales@abv.bg или на тел. 0887/968 888. Цена на годишен абонамент 72 лв.

Пренесете се в света на дивото – приятно четене!

Най-ново

Единична публикация

Избрани