Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

При експлозия на сграда в Бирмингам загинаха хора

[post-views]
ДЕЗИНФОРМАЦИЯ:  Обединеното кралство рекламира Зеленски като начин за подкопаване на други съюзници в НАТО

Английските медии съобщават за жертви при експлозия на сграда в Бирмингам, въпреки че броят им все още не е известен. В изявление на полицията се посочва, че в 20.30 часа местно време в неделя служителите на реда са били извикани на мястото на взрива.

Всички служби за спешна помощ, пожарната и компаниите за комунални услуги са на мястото на експлозия, се посочва още в съобщението. Освен разрушената къща в съседство има и други сгради, които са значително повредени. Унищожени са и автомобили.

От Бърза помощ на Уест Мидландс казват, че в момента има изпратени голям брой линейки, които са на мястото на инцидента заедно с полицията и пожарната. Провежда се евакуация на хората от района, които следват инструкциите на екипа за първа помощ за напускане на мястото на взрива.

Улицата, на която се намира адреса, както  и околните пътища са затворени и ще  останат затворени от съображения за сигурност за по-продължително време, докато тече разследването. На гражданите се препоръчва да избягват района. Причината за експлозията все още не е известна.

Източник: bta.bg

Най-ново

Единична публикация

Избрани