Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Кубрат Пулев в много добра форма за боксовия сблъсък с Дерек Чисора на 09 юли в Лондон

[post-views]
Кубрат Пулев в много добра форма за боксовия сблъсък с Дерек Чисора на 09 юли в Лондон

Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев проведе открита тренировка пред погледа на множество случайни минувачи и фенове на бокса до „Тауър Бридж“.

Рингът за шоуто бе изнесен до река Темза, а събитието бе организирано като част от промоцията на битката на Кобрата с Дерек Чисора тази събота на 09 юли. Българинът ще се изправи срещу британеца в „О2 Арена“ в Лондон. Двамата са основен мач на боксовата галавечер „Тотална касапница“. Кубрат дава реванш на Чисора, след като го победи по точки с 2:1 съдийски гласа в Хамбург през 2016-а. Пулев демонстрира много добра форма. Той проведе откритата си тренировка заедно със своя американски треньор Ибн Кейсън. Българинът се качи предпоследен на ринга, а след излезе и Чисора. Двамата си спретнаха напрегнато своеобразно лице в лице, след като Кобрата не искаше да напусне ринга. Дерек е в серия от три поредни поражения – две от Джоузеф Паркър и едно от Олександър Усик.

Той също показа, че не е загубил жажда за тренировки и подготовката му е преминала по план, демонстрирайки солидна форма. Кой ще победи ще стане ясно на 9 юли.

:

Logo_of_Ministry_of_Defense_of_Bulgaria.svg

Антоанета Илиева

Най-ново

Единична публикация

Избрани