Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Срив в Туитър засегна хиляди потребители в световен мащаб

[post-views]
Републиканци приветстват придобиването на „Туитър“ от Илон Мъск, демократи виждат „заплаха за демокрацията“

Туитър беше недостъпен в продължение на около час за хиляди потребители по целия свят, което е първият подобен срив от февруари насам, показват данни от уебсайта за проследяване на прекъсванията Downdetector.com., предаде Ройтерс.

Имаше към 50 000 сигнала за проблеми с Туитър в САЩ. Потребителите в други държави, като Великобритания, Мексико, Бразилия и Италия, също съобщиха, че мрежата е спряла да функционира, посочва уебсайтът.

Не е ясно каква е причината за прекъсването. За момента няма коментар, посочва Ройтерс. Впоследствие беше съобщено, че в голямата си част услугата е възстановена и без достъп остават около 2000 потребители.

През февруари Tуитър претърпя прекъсване, засегнало няколко хиляди потребители. По-късно от компанията заявиха, че са отстранили софтуерна грешка в своя уебсайт.

Преди дни Tуитър подаде иск срещу главния изпълнителен директор на „Тесла“ (Tesla Inc.) Илон Мъск за нарушаване на сделката за 44 милиарда долара за покупка на компанията и поиска от съда в Делауер да нареди на най-богатия в света човек да завърши сливането на договорената цена от 54,20 долара за акция на Tуитър.

Източник: bta.bg

Най-ново

Единична публикация

Избрани