Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

„Олд Трафорд“ посрещна Кристиано Роналдо с аплодисменти

[post-views]
„Олд Трафорд“ посрещна Кристиано Роналдо с аплодисменти

Кристиано Роналдо изигра първия си мач за Манчестър Юнайтед под ръководството на Ерик тен Хаг. Червените дяволи“ обаче стигнаха само до 1:1 срещу Райо Валекано в контрола, състояла се на „Олд Трафорд“. Португалската звезда на домакините започна титуляр и остана на терена до почивката. През второто полувреме на негово място се появи Амад Диало и именно резервата откри резултата в 48-ата минута. Девет след това испанците стигнаха до престижното равенство с гол на Алваро Гарсиа.

Феновете пък посрещнаха Роналдо с бурни овации, въпреки че желанието му е да напусне, за да играе в Шампионска лига през новия сезон. Оказа се, че след като в петък той обяви, че ще вземе участие в тази проверка, са били продадени 29 000 билети.

На топло посрещане се радваше и Ерик тен Хаг, който за първи път излезе на „Олд Трафорд“ в ролята си на мениджър на клуба. Така “червените дяволи” приключиха предсезонните контроли с актив от три победи, две равенства и едно поражение. В първия кръг на Висшата лига Юнайтед приема Брайтън. Мачът е насрочен за неделя от 16.00 часа наше време.

Logo_of_Ministry_of_Defense_of_Bulgaria.svg

Антоанета Илиева

Най-ново

Единична публикация

Избрани