Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Андреев обвини Муте за напрежението между двамата

[post-views]
Андреев обвини Муте за напрежението между двамата

Българският тенисист Адриан Андреев обвини французина Корентен Муте за напрежението между двамата след края на мача им от Чалънджъра в Орлеан миналата вечер. 21-годишният българин постигна много трудна победа с 2-6, 7-6(3), 7-6(2) за близо три часа игра, като това бе вторият му пореден успех над този съперник в рамките на десет дни.

При стискането на ръцете край мрежата двамата се сбутаха и трябваше да бъдат разтървани от съдията на стола, като впоследствие Муте заяви, че съперникът му на няколко пъти го е обидил от другата страна на корта, докато според Андреев именно Муте е бил провокаторът. Родният тенисист разкри, че се е чувства зле физически и е имал намерение да се откаже, но поведението на опонента му го е мотивирало да продължи да играе и в крайна сметка да стигне до победата.

Записът на срещата показва, че още на загрявката Муте започва да удря топката с всички сила към тялото на Андреев, когато българинът трябва да тренира волетата си. „Той е луд, нямам думи за него. На мрежата ме обиди, след това се опита да ме удари с глава, а аз го избутах“, сподели на пресконференцията след двубоя Адриан.

Logo_of_Ministry_of_Defense_of_Bulgaria.svg

Антоанета Илиева

Най-ново

Единична публикация

Избрани