Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Ансамбълът на България по художествената гимнастика за жени започна лагер на Белмекен, Невяна Владинова дебютира като главен съдия

[post-views]
Ансамбълът на България по художествената гимнастика за жени започна лагер на Белмекен, Невяна Владинова дебютира като главен съдия

Невяна Владинова
Невяна Владинова
фото : Анна Недкова

Ансамбълът на България по художествената гимнастика за жени провеждат лагер на високопланинската спортна база в Белмекен с помощник-треньора Ясена Стойнева и с кондиционния треньор Цветелина Кирилова, съобщиха от БФХГ.

Световните шампионки са в състав Женина Трашлиева, София Иванова, Камелия Петрова, Рейчъл Стоянов, Маргарита Василева, Радина Томова, Виктория Георгиева, Биляна Везирска, Елена Георгиева и Вая Драганова.

След няколко дни към лагера ще се присъединят старши треньорът на отбора Весела Димитрова и другият помощник-треньор Михаела Маевска.

Междувременно, вицепрезидентът на БФХГ Невяна Владинова направи своя дебют като главен съдия на 19-о издание на международен турнир по художествена гимнастика „Импала Къп“ 2022 в Стара Загора, в което участваха около 600 състезателки.

Състезанието събра рекорден брой гимнастички от цялата страна, Великобритания, САЩ и Украйна.

В своя дебют като главен съдия Невяна Владинова, с помощник Валя Маркова, бяха изключително отдадени в своя контрол, за да се радва това състезание на едно обективно съдийство.

„Изключително е важно на всяко едно състезание оценките да бъдат реални и всяко едно дете да знае реалната си оценка за състоянието и формата, която има. Много спокойно премина този турнир. Надявам всички да бъдат доволни от добре свършената работа. Истинско щастие за душата и радост за очите е да гледаш толкова прекрасни и талантливи малки грации, устремени към съвършенството и към покоряване на нови върхове. Това ми дава надежда за светло бъдеще на художествената гимнастика“, заяви Владинова.

Logo_of_Ministry_of_Defense_of_Bulgaria.svg

Антоанета Илиева

Най-ново

Единична публикация

Избрани