Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Успешен старт за националите ни по кикбокс на Световното първенство за кадети до 19 години в Италия

[post-views]
Успешен старт за националите ни по кикбокс на Световното първенство за кадети до 19 години в Италия

Националният ни отбор по кикбокс за кадети до 19 години стартира успешно участието си на Световното първенство в Йезоло, Италия. Българската делегация включва 93-ма са състезатели и 23-ма теньори и съдии.

Националният ни отбор по кикбокс за кадети до 19 години стартира успешно участието си на Световното първенство в Йезоло, Италия. Българската делегация включва 93-ма са състезатели и 23-ма теньори и съдии. Водач на отборът ни е Галин Димов – президент на Българска Конфедерация по Кикбокс и Муай Тай. Миналата година България излъчи 23-ма европейски шампиони в тази възрастова група. Всички те сега отново ще се състезават, но този път за Световни титли в своите категории и стилове. На шампионата на планетата по кикбокс в Италия участват 1926-ма  състезатели от 62 държави, които спорят за отличията в общо 2566 заявени различни стилове и категории.

Страната ни се надява да завърши в челната тройка на комплексното класиране.

В първия ден от надпреварата България постигна 4 победи и 2 загуби в тежките стилове на на ринг. От 22 срещи на татами имаме 21 победи и 1 загуба. Днес започват същинските битки в които родните Европейски шампиони от миналата година изтеглени по жребий влизат в „боя“.

От утре двубоите влизат във фаза срещи за медали.

Световното първенство по кикбокс за кадети до 19 години стартира в понеделник и ще приключи на 08 октомври събота.

Logo_of_Ministry_of_Defense_of_Bulgaria.svg

Антоанета Илиева

Най-ново

Единична публикация

Избрани