Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Станимир Стоилов: Повече мислехме за трите точки

[post-views]
Станимир Стоилов: Повече мислехме за трите точки

Треньорът на Левски – Станимир Стоилов, остана доволен от победата на тима си с 1:0 срещу Ботев (Пловдив) в мача от Първа лига по футбол, както и от изявите на отбора в голяма част от мача.

„Получи се хубав мач. Ботев също играха много динамично, много добре. Стана хубаво зрелище за феновете. Ние имахме ситуации, в които трябваше да вкараме втори гол и да решим мача. В този мач повече мислехме за трите точки, отколкото за качеството на играта. Имаме амбиции да се представяме още по-добре“, коментира след срещата специалистът.

„Очаквах дори на Сундберг да му бъде по-трудно, след като не е играл дълго време. Той е лидер на защитата ни и ръководи играта. Все още не е в оптимална форма. Увереността му си проличава, когато изнасяме топката. Лек мач за Шеху, той се справи с лекота. Има още какво да изчиства и подобрява, но той има качества“, каза още той.

„Казах вече, че за мен такива половинчати наказания не са добри. Затвориха най-хубавия ни сектор. Левски трябва да се справи в сгъстения цикъл от мачове в следващите седмици. Имаме си проблеми, на Жереми Петрис му се обади стар проблем на полувремето, но ще се борим с футболистите, които имаме“, каза още Станимир Стоилов.

Източник: bnr.bg

Най-ново

Единична публикация

Избрани