Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

УАМ: Днес започна седмото издание на Международната изложба за национална сигурност и устойчивост за 2022 г.

[post-views]
Върховният съвет на ОАЕ избра шейх Мохамед бин Зайед Ал Нахаян за президент на страната

Седмото издание на Международната изложба за национална сигурност и устойчивост 2022 г. беше открито днес под патронажа на Н. В. Генерал-лейтенант шейх Саиф бин Зайед Ал Нахаян, заместник министър-председател и министър на вътрешните работи в Обединените арабски емирства, предаде агенцията на ОАЕ – УАМ.

Изложбата се организира от „Национална компания по изложби на Абу Даби“ в сътрудничество с министерството на вътрешните работи, както и в стратегическо партньорство с полицейския щаб на Абу Даби.

Групи от големи национални, регионални и глобални компании в областта на националната и киберсигурността ще участват в проявата. 

Изложбата, която ще продължи до 12 октомври, се радва на местно, регионално и международно участие. Броят на изложителите в тазгодишното издание отбеляза ръст от 121 процента спрямо предходното издание през 2018 г., а изложбената площ се е увеличила с 15 процента. Към събитието тази година се присъединиха 33 държави, а процентът на участващите компании се увеличи със 120 процентни пункта. Компаниите, които участват за първи път в изложението, съставляват 8 процента от всички останали фирми. Представителите на местно ниво съставляват 34 процента от всички участници.

Изложбата ще бъде посетена от над 120 регионални и международни делегации, а в допълнение ще има и представители от Саудитска Арабия, Бахрейн, Сингапур, Египет, Гърция, Ирак, Италия и Етиопия, в допълнение към делегацията на Интерпол. Това бележи 20% увеличение спрямо събитието през 2018 г.

Изложбата ще бъде домакин на 30 изтъкнати лектори и 23 семинара на високо ниво, които ще се проведат по време на събитието.

Източник: bta.bg

Най-ново

Единична публикация

Избрани