Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Награди в 61-ва бригада за празника

[post-views]

Награди в 61-ва бригада за празника
Награди в 61-ва бригада за празника

Във войсковите райони Карлово и Казанлък на 61-ва Стрямска механизирана бригада тържествено беше отбелязан празникът на СВ. В своето приветствие командирът на бригадата бригаден генерал Деян Дешков припомни славната история на българските Сухопътни войски като основен вид въоръжена сила и пожела на военнослужещите да бъдат живи и здрави и да носят името на бригадата, службата и България в сърцата си.

Беше прочетен поздравителен адрес към личния състав от командира на Сухопътните войски генерал-майор Михаил Попов. Наградени бяха военнослужещи и цивилни служители, показали високи резултати при изпълнение на служебните си задължения. 

Награди в 61-ва бригада за празника

За дългогодишна вярна служба бяха специално отличени старшина Тодор Максимов от Батальона за защита на силите и цивилен служител Мария Червенакова от финансова служба, които са в бригадата от нейното създаване до наши дни. По повод на празника в стаите на бойната слава в районите Карлово и Казанлък на 61-ва механизирана бригада от 9 ноември до вчера гостува изложбата „21-ви Средногорски пехотен полк – мярка и величие”, предоставена от Регионалния исторически музей „Стою Шишков” – гр. Смолян.

Най-ново

Избрани