Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Президентът на БФ Скокове на батут Стоян Димитров празнува своя 77-и рожден ден в „Арена София“ днес по време на Световното първенство в София

[post-views]
Президентът на БФ Скокове на батут Стоян Димитров празнува своя 77-и рожден ден в „Арена София“ днес по време на Световното първенство в София

Стоян Димитров беше поканен в залата преди началото на днешните финали, за да бъде поздравен и да получи подарък от състезателите от българския национален отбор.

Президентът на федерацията получи и малък батут, специално изработен за него от Eurotramp Trampoline, която осигурява уредите за Световното първенство в София.

„В чест на моя рожден ден се провежда Световното първенство и това е винаги, защото Световните първенства се провеждат през ноември, така че няма отърване“, пошегува се Димитров.

„Аз винаги си поставям една цел – първо здравето на мен и около мен хората, цялата ми фамилия. Засега се чувствам много добре, дори отлично за моята възраст и това се дължи на дейността, с която се занимавам, с отбора, с федерацията. Иначе пенсионерски години, трябва само в къщи да се стои и да пие ракия примерно“, добави в шеговит тон Димитров.

„Трябва да бъдем реалисти. Нашите спортисти при мъжете и при жените се представиха не много добре, т.е. в златната среда. . .това, което мен не ме задоволява. Вложиха много усилия, виждаме ги с насълзени очи и сестрите Пеневи, и Мариан Михалев, но това е спортът. Вие видяхте колко трудно беше на всички, колко закъсвания имаше, не мога да си го обясня това нещо. Следващата седмица идват нашите по-елитни спортисти младежи, юноши, девойки и вярвам, че там ще успеем да влезем на финалите и после евентуално да спечелим някой медал. Нашата програма е два-три медала, ако успеем това ще бъде наистина много добре за нашия спорт като реклама“, каза още Стоян Димитров.

Той добави, че президентът на ФИГ Моринари Ватанабе е негов голям приятел и след Световното първенство един ден ще гостува в дома му.

Димитров разкри, че японецът е поискал за вечеря шопска салата и кебапчета.

Logo_of_Ministry_of_Defense_of_Bulgaria.svg

Антоанета Илиева

Най-ново

Единична публикация

Избрани