Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Ал Насър официално представи Кристиано Роналдо

[post-views]
Ал Насър официално представи Кристиано Роналдо

Ал-Насър официално представи Кристиано Роналдо. Договорът на петкратният носител на Златната топка с клуба от Саудитска Арабия е до 2025 година.

Твърди се, че той ще получава огромна заплата от по 75 милиона долара на година, но точните параметри на сделката не са разкрити за момента.

„Пишем история. Това е трансфер, който не само ще вдъхнови нашия клуб да постигне дори по-големи успехи, но ще вдъхнови и нашата лига, нашата нация и нашите бъдещи поколения, момчета и момичета, да бъдат най-добрата версия на себе си. Добре дошъл, Кристиано в твоя нов дом Ал Насър“, написаха по този повод от клуба.

„Развълнуван съм от новото предизвикателство, в ново първенство и в различна държава. Визията, която Ал Насър има е много вдъхновяваща. Нямам търпение да се присъединя към новите ми съотборници и да помогна на отбора да постигне успехи“, сподели Роналдо.

За последно Роналдо игра за Манчестър Юнайтед, но се раздели с „червените дяволи“ по взаимно съгласие и нападателят стана свободен агент. Причината бе разрива в отношенията с мениджъра Ерик тен Хаг и с ръководството след скандалното интервю, което португалецът даде пред Пиърс Морган.

Източник: bnr.bg

Най-ново

Единична публикация

Избрани