Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Кристиано Роналдо беше официално представен като ново попълнение на клуба от Саудитска Арабия Ал Насър

[post-views]
Кристиано Роналдо беше официално представен като ново попълнение на клуба от Саудитска Арабия Ал Насър

Кристиано Роналдо беше официално представен като ново попълнение на клуба от Саудитска Арабия Ал Насър. Бившият нападател на Манчестър Юнайтед, Реал Мадрид и Ювентус подписа договор за две години и половина, за да играе в Саудитската професионална лига в един от най-изненадващите трансфери в историята на спорта:

Ал Насър устрои грандиозно посрещане на суперзвездата, като близо 30 000 зрители скандираха името му на стадиона. Португалецът, който спечели пет пъти „Златната топка“ и пет титли от Шампионската лига, ще играе извън Европа за първи път в легендарната си кариера. Истинска истерия предизвика пристигането на Роналдо, като феновете се отправиха към стадиона рано в очакване да го видят. Роналдо долетя на международното летище „Крал Халид“ в Рияд и по-рано днес премина медицински прегледи.

Ал Насър играе срещу Ал Таи в четвъртък, но все още не е ясно дали Роналдо ще дебютира толкова скоро след като завърши трансфера си.

Кристиано Роналдо допусна гаф при официалното си представяне. Той обърка Саудитска Арабия с Южна Африка. Португалската звезда каза, че за него е добре кариерата му да продължи в Южна Африка и не се интересува от мнението на хората по тази тема. Договорът на Роналдо с Ал-Насър е до 2025 година. Появиха се и информации, че в контракта на португалеца с арабите има клауза, според която той може да отиде в Нюкасъл, ако тимът на Еди Хау се класира за Шампионската лига.

Logo_of_Ministry_of_Defense_of_Bulgaria.svg

Антоанета Илиева

Най-ново

Единична публикация

Избрани