Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Силвестър Сталоун се отказва от актьорството

[post-views]
Силвестър Сталоун се отказва от актьорството

След повече от 50 години като професионален актьор, множество големи награди и създаването на един от най-великите франчайзи в историята на Холивуд, Силвестър Сталоун вече няма какво да доказва. В профила на звездата от „Кралят на Тълса“, публикуван в Indiewire, Сталоун отговаря на въпрос дали би искал отново да пише и режисира с думите: „Може би, но може би не и актьорството. Съмнявам се в актьорския аспект на това. Мисля, че това може да е лебедовата ми песен.“

Откакто „Роки“ завладя света и постави началото на все още актуален франчайз, Силвестър Сталоун е звезда, сценарист, режисьор, продуцент и главен актьор в продължение на 45 години. Единственият филм за „Роки“, който не е написан или режисиран от Сталоун, е „Роки V“, който се смята за най-лошия от франчайза и е такъв касов провал, че са необходими 16 години, за да излезе друг филм за Роки. През цялата му кариера степента на участие на Сталоун е в пряка зависимост от успеха на проекта.

Ако „Кралят на Тълса“ наистина се окаже последният път, когато Силвестър Сталоун застава пред камерата, това ще бъде отлично изпращане. Сериалът, създаден от Тейлър Шеридан, човекът, който стои зад „Йелоустоун“, показва, че Италианският жребец играе Дуайт Манфреди, мафиотски бос в изгнание от Ню Йорк, който започва всичко отначало в Тълса, Оклахома. Като изпълнителен продуцент на сериала, Сталоун се занимава с образа на Манфреди по време на предварителната продукция, за да се опита да го доближи максимално до личността на звездата.

По-късно тази година Силвестър Сталоун ще може да бъде видян в Пазители на галактиката Vol. 3 и Непобедимите 4. За отбелязване е, че франчайзът Expendables е още един пример за това, че Сталоун пише/играе в свой собствен материал, като дори режисира и първия филм.

Бъдещите проекти, които може би ще имат късмета Силвестър Сталоун да застане зад камерата, включват „По“ – биографичен филм за Едгар Алън По и „Тендърлуин“ – полицейска драма, чието действие се развива в края на миналия век, в Ню Йорк през 1900 г. Все още не се знае дали някой от двата проекта все пак ще се осъществи.

Източник: БГНЕС

Най-ново

Единична публикация

Избрани