Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Румънските власти са конфискували имущество за над 3,63 млн. евро по делото срещу братята Тейт

[post-views]
Андрю Тейт арестуван в Румъния във връзка с дело за трафик на хора

Румънската Национална агенция за управление на запорираните активи (НАУЗА) съобщи, че през изминалата седмица по нареждане на прокурорите е поела под свое управление имущество, което включва автомобили, луксозни часовници и парични суми на обща стойност около 18 милиона леи (3 636 000 евро) по случая с братята Андрю и Тристан Тейт, разследвани за създаване на организирана престъпна група, трафик на хора и изнасилване. Това предаде Аджерпрес.

Румънските медии съобщиха вчера, че 15 луксозни автомобила на Андрю и Тристан Тейт, включително лимузини „Ферари“, „Ролс Ройс“, „Ламборгини“, „Порше“, „Мерцедес“ и „Астън Мартин“, са били иззети и поставени под запор. Те са откарани в таен склад на Националната агенция за управление на запорираните активи, където ще останат до края на съдебния процес, посочва информационният портал на телевизия Про ТВ.

Прокурорите за борба с организираната престъпност задържаха на 29 декември 2022 г. противоречивия инфлуенсър Андрю Тейт, брат му Тристан и две румънки  по обвинения в съставяне на престъпна група, която е подложила на сексуална експлоатация най-малко шест жени.

Източник: bnr.bg

Най-ново

Единична публикация

Избрани