Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Емполи поднесе изненадата на 19-ия кръг в Серия А, след като победи като гост Интер с 1:0

[post-views]
Интер изпревари Милан преди дербито след победа над Кремонезе

Емполи поднесе изненадата на 19-ия кръг в Серия А, след като победи като гост Интер с 1:0. По този начин Интер остава на трето място във временното класиране с 37 точки, а Емполи е на 9-а позиция с 25 точки на сметаката си

Решаващ за развоя на мача бе червеният картон, който Милан Шкриняр получи през първото полувреме. Победата за Емполи пък дойде след попадение на Томазо Балданци.

Първото по-сериозно положение на „Джузепе Меаца“ бе за гостите, като в 12-ата минута удар на Николо Камбиаги бе спасен от Андре Онана. Пет минути преди края на полувремето тимът на Симоне Индзаги получи жесток удар по амбициите си за успех, след като Милан Шкриняр бе изгонен с втори жълт картон. Превъзходството на гостите бе материализирано в 89-ата минута, когато Недим Байрами пусна пас към Томазо Балданци, който матира Онана с удар по земята.

До края на мача натискът на „нерадзурите“ не даде резултат и така Емполи си тръгна от Милано с трите точки заемайки 9-та позиция във временното  класиране с 25 точки. Интер остана на трето място с 37 пункта на сметаката си.

В другата среща от 19-ия кръг на италианското първенство Болоня и Кремонезе завършиха наравно 1:1, с което не промениха позициите си в подреждането. Кремонзе остана на дъното с осем точки и на цели девет от спасението. Болоня пък е на 11-а позиция с 23 точки.

Logo_of_Ministry_of_Defense_of_Bulgaria.svg

Антоанета Илиева

Най-ново

Единична публикация

Избрани