Header

Министерство на отбраната
информационен център

Последвайте ни!

Търсене
Close this search box.

Трето бригадно командване анализира постигнатите резултати през 2022 г.

[post-views]
Трето бригадно командване анализира постигнатите резултати през 2022 г.

Командирът на Сухопътни войски генерал-майор Деян Дешков изразил увереност в успешното изпълнение на задачите и занапред.

Днес се проведе „Анализ на резултатите от дейността на Трето бригадно командване през 2022 година“, в който участва командирът на Сухопътните войски генерал-майор Деян Дешков, съобщават от КСВ. Съвсем скоро чухме за поредната помощ на населението от това формирование. Тридесет военнослужещи с техника от 10-и механизиран батальон се включиха в преодоляването на последиците от бурния вятър във Враца на 19 януари. Военнослужещите участваха в разчистването на пораженията по засегнатите улици и обществени сгради. Ръководител на действията бе командирът на батальона подполковник Симеон Гаджев.

На анализа командирът на  Трето бригадно командване полковник Митко Балтов е представил проведените през изминалата година занятия, учения и постигнатите резултати по трите мисии на Българската армия. От своя страна заместник-командирът полковник Георги Калчев отчел положителна тенденция по отношение на войсковия ред и дисциплината. Генерал-майор Дешков очертал хоризонта на предстоящите мероприятия през 2023 година за Командването, като декларирал своята увереност в успешното изпълнение на поставените задачи, става ясно от съобщението.

Logo_of_Ministry_of_Defense_of_Bulgaria.svg

Спирдон Спирдонов

Най-ново

Единична публикация

Избрани